DORI compliance diensten.

DORI biedt, naast alle compliance features binnen het platform, een waaier aan extra diensten die uw kantoor helpen compliant te zijn met de IDD/AWW-wetgeving. Naast onze handige tool verzorgt DORI de opmaak van de nodige documenten en procedures en dat alles onder de vorm van één handige abonnementsformule.

Probeer gratis Vraag een demo aan

Hero 3
Lightbulb Solid

Know Your Customer

DORI helpt u bij het correct en consistent verwerken van de 'ken uw klant' vereisten. Het doorlopen van deze procedure is één van de startpunten voor een correct anti-witwasbeleid.

File Lines Solid

Documenten

Binnen het DORI Full Compliance abonnement verzorgen wij de opmaak van de nodige documenten: algemene voorwaarden, klantenfiche, fiche verlangens & behoeften, procedureboek en het jaarlijks activiteitenverslag. Onze juristen maken deze documenten op op maat van uw kantoor.

Icon Users

4 gebruikers inbegrepen

Het Full Compliance DORI abonnement bevat 4 gebruikers. Elke van deze gebruikers krijgt toegang tot alle features van het Premium abonnement. Extra gebruikers kunnen aan de standaard tarieven worden toegevoegd.

Graduation Cap Solid

Opleiding

Het Full Compliance abonnement omvat jaarlijks vier dagen opleiding te verdelen over de medewerkers van uw kantoor door een geaccrediteerde lesgever. Na het volgen van deze opleiding worden de nodige punten toegekend.

Scale Balanced Solid

Opvolging regelgeving

DORI volgt de regelgeving nauwgezet op en zorgt ervoor dat het platform wordt aangepast. Ook eventuele wijzigingen in procedures, documenten en rapportering volgen wij op.

List Check Solid

Steekproeven

Tweemaal per jaar wordt een steekproef uitgevoerd om na te gaan of de beschreven procedures goed worden uitgevoerd. Wanneer problemen worden opgemerkt wordt u hiervan verwittigd en overlopen we samen met u de gedefinieerde procedures.

Gemoedsrust

Wanneer u kiest voor de Premium Plus formule krijgt u het volledige pakket waardoor u kan voldoen aan alle vereisten in het kader van de  IDD/AWW-zorgplicht. Op elke moment hebt u de vereiste documenten en rapporten ter beschikking.

Veiligheid

Extra informatie

  • Opleidingen gaan door in Sint-Martens-Latem of De Pinte in groepen van maximaal 10 personen.
  • Onderwerpen van de opleidingen worden tijdig gecommuniceerd.
  • Data van de beschikbare opleidingen wordt tijdig medegedeeld.
  • Extra (juridisch) advies kan rechtstreeks worden afgenomen bij onze partner tegen extra betaling (bijv. bijstand FSMA-controle, bijstand GDPR, etc.).

Een rondleiding op ons platform?

Houdt u of uw medewerkers ervan om eerst eens te proeven van de mogelijkheden van DORI? Navigeer gerust eens door de tool samen met onze Business Development Manager als ervaren gids.

Vraag een demo aan

Visual