Alles in één platform.

Alle commerciële, administratieve en juridische taken van een makelaarskantoor werden voor het eerst gebundeld in één handige tool.

Vraag een demo aan

Hero 2
Icon Users

CRM

Meten is weten. Efficiënt klantenbeheer zorgt voor tijdswinst. Wie is mijn klant? Hoe kan ik doelgericht commerciële voordelen opzoeken? Het professionele beheer van klanten en hun producten geeft u op termijn een voorsprong op uw concurrenten.

Icon Calendar

Agendabeheer

DORI helpt u om uw agenda beter in te plannen. Alle data worden in the cloud bewaard zodat geen belangrijke gegevens verloren gaan. DORI synchroniseert deze gegevens met uw smartphone en vice versa.

Icon Glasses

Events

U organiseerde onlangs een event voor uw klanten of prospecten? Wie kwam er opdagen? DORI helpt u meten wat uw marketinginspanning opgebracht heeft aan (financieel) resultaat.

Piggy Bank Solid

Productcatalogus

De nieuwe Europese richtlijn (IDD) vereist het bewijs van kennis van de door de distributeur aangeboden oplossingen. Deze module zorgt ervoor dat u aan deze verplichting voldoet. U kan zelfs in het kader van de Ken-Uw-Klant aanpak producten invoeren die niet bij u onder mandaat staan om de situatie van de klant nog beter in kaart te brengen. Het spreekt voor zich dat dit u ook commerciële opportuniteiten zal verschaffen.

Windows Brands

Office 365 integratie

Wij integreren DORI met uw toepassing Microsoft Outlook. Gebruiksvriendelijk data importeren en exporteren verloopt via Microsoft Excel.

Mailchimp Brands

Mailchimp integratie

Wij werken momenteel aan een module waarbij u op een zeer eenvoudige manier elektronische mailings naar uw klant kan sturen. Dit zal compatibel zijn met het filtersysteem om lijsten te genereren dat nu al in DORI beschikbaar is, bovendien volledig in een lay-out volgens de huisstijl van uw kantoor.

DORI eID app

Vaarwel met het geknoei met inleesapparaten of software die niet compatibel zijn met uw PC, tablet of smartphone. Via DORI is deze klus in enkele seconden geklaard. Vervolgens worden alle data vakkundig aan uw klant gekoppeld in de CRM module.

Meer info

Eid
Address Card Solid

Digitaal inlezen eID

Vaarwel met het geknoei met inleesapparaten of software die niet compatibel zijn met uw PC, Tablet of Smartphone. Via DORI is deze klus in enkele seconden geklaard. Vervolgens worden alle data vakkundig aan uw klant gekoppeld in de CRM module.

Chart Line Solid

Klantenportaal

U bepaalt wat uw klant kan consulteren in zijn afgeschermd klantenportaal. Zoals polisoverzichten, copy ID’s, copy huwelijkscontract, etc.

User Shield Solid

GDPR / Anti-witwaswetgeving

De toegang tot de data van uw klanten is goed afgeschermd van de nieuwsgierige buitenwereld. GDPR-proof dus. En via het voorgeprogrammeerde risico-analyse rooster ontdekt u waar de klanten zitten die ‘risico Hoog’ scoren in het kader van de recentste Antiwitwas-wetgeving. Aan u om daar extra waakzaam te zijn.

Icon Shield

MiFiD / IDD

Wat verwachten de toezichthouders van u in het kader van uw Zorgplicht? Beschikt u over de nodige bewijsstukken om aan te tonen dat u aan al uw wettelijke verplichtingen voldoet? Zijn uw klanten ondergebracht in de risico-categorieën "Laag, Standaard of Hoog"? Kan u snel bepalen wat een atypische verrichting is gekoppeld aan uw constante waakzaamheid? Bij DORI vertrekken we vanuit de Ken-Uw-Klant-aanpak. Via DORI kan u dit per klant in kaart brengen en vermindert u de kans op aansprakelijkheidproblemen aanzienlijk!

Dna Solid

Risicoprofiel

Zijn al uw klanten geïnvesteerd in lijn met hun risicoprofiel? DORI faciliteert het profileren van uw klant (defensief, evenwichtig of dynamisch). De klant wordt automatisch per mail op de hoogte gebracht van zijn risicoprofiel.

Percent Solid

Commissieberekening

Welk product en/of klant genereert welke inkomsten voor uw bedrijf? Welke dossiers zijn rendabel voor uw business? DORI maakt hierbij onderscheid tussen instap-, portefeuille- en rappelcommissie.

Een rondleiding op ons platform?

Houdt u of uw medewerkers ervan om eerst eens te proeven van de mogelijkheden van DORI? Navigeer gerust eens door de tool samen met onze Business Development Manager als ervaren gids.

Vraag een demo aan

Visual